ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Στην επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, που σας αποστέλλεται ηλεκτρονικά με email, αναφέρονται τα προϊόντα, τα κόστη και οι επιλογές αποστολής και πληρωμής. Η αποστολή όλων των προϊόντων γίνονται με τα ΕΛΤΑ στον τόπο παράδοσης που έχει οριστεί από τον πελάτη κατά τη διάρκεια της συμπλήρωσης των στοιχείων στη φόρμα παραγγελίας. Η πληρωμή γίνεται με έναν από τους παρακάτω τρόπους, από τους οποίους πρέπει ο πελάτης να επιλέξει κατά τη διάρκεια της συμπλήρωσης των στοιχείων στη φόρμα παραγγελίας:
α) Με κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:
ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN: GR 0172 7500 0057 5010 8141 210
Όνομα δικαιούχου: ΓΚΑΜΗΛΗ ΑΘΗΝΑ.
Εάν επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, η παραγγελία αποστέλλεται μετά την κατάθεση των χρημάτων στην τράπεζα και ο χρόνος παράδοσης ξεκινάει από τη μέρα που το GAMI.GR ενημερωθεί εγγράφως με αποστολή της απόδειξης κατάθεσης από την τράπεζα (με fax ή email), ή τηλεφωνικά ότι η κατάθεση ολοκληρώθηκε.
β) Με αντικαταβολή μέσω των ΕΛΤΑ. Όταν τα ΕΛΤΑ σας παραδώσουν το δέμα ή τα δέματα με την παραγγελία σας, οφείλετε να του προσκομίσετε τα χρήματα για την πληρωμή της. Η επιλογή πληρωμής με αντικαταβολή, ισχύει μόνο εντός Ελλάδας.
γ) Με Paypal.
δ) Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Το gami.gr αποστέλλει τις παραγγελίες του σε όλη την Ελλάδα και το Κύπρο, στον τόπο παράδοσης που έχει οριστεί από τον πελάτη. Η αποστολή γίνεται με τον τρόπο που έχει επιλέξει ο πελάτης, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

ΛΟΓΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Το gami.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση παραγγελίας στον πελάτη όταν η αιτία οφείλεται σε ανωτέρα βία, όπως απεργίες – αργίες, καθυστέρηση προμηθευτών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές.